Alakformáló köpölyözés

Body Shaping Massage

 

Body shaping (cellulite) massage – a treatment activating the blood and lymphatic circulation. This massage dilates blood vessels under your skin thus fastens the clearance of roughage. This therapy helps the reduction of cellulite creating a smoother, firmer skin.


 

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. A világon a 20 éven felüli nők 80% -a küzd cellulit problémákkal, kialakulásához nem kell feltétlenül túlsúlyosnak lenni, a vékony testalkatú nőknél éppúgy előfordulhat, mint a teltebbeknél. A cellulit jellegzetes tünetei gyakorlatilag a bőr alatti kötőszövetben felhalmozódott és ott elraktározott zsír miatt jelentkeznek, mindenekelőtt a combon, a fenéken és a hastájékon. A kezelést a cellulit mértékétől függően rendszeresen kell alkalmazni, a hatás fokozását a kezelések gyakoriságával tudjuk növelni.

A cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. 
Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza. 
Természetesen speciális krémekkel fokozzuk a hatást.
A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.


Kialakulásának igen egyszerű oka van, maga a női nemi jelleget képviselő ösztrogén, melynek hatására fokozódik a bőraljában lévő zsírsejtek növekedése. Így a vékony alkatúakat és a nőiesebb típusokat is sújtja a cellulit kialakulása. De az öröklődés, az anyagcsere lelassulása, hormonzavar, és az öregedés is szerepet játszanak a belső okoknál.

A külső tényezők jelentősen rásegítenek a genetikai adottságra, a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás, a sok édesség, a zsíros ételek, a füstölt élelmiszerek, a kóla, a kávé, a dohányzás és az alkohol túlzott fogyasztása mellett a stresszes életmód is tovább ronthat a helyzeten. 


A kezelés eredménye:  

  cm-ben mérhető fogyás, 

  feszes, selymes, üde bőr, 

  lecsökkent a körméret, 

  megerősödött kötőszövet, 

  méregtelenített szervezet, 

  aktivizálódó nyirokkeringés, 

  jobb vérkeringés, anyagcsere, 

  kevesebb cellulit

 

A kezelés hatása: 

  fokozódik a nyirokkeringés, 

  gyorsulnak az anyagcsere és méregtelenítő folyamatok, 

  feszesedik, táplálódik a bőr

A köpölyözés, mint gyógymód az ókorból maradt ránk. A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákuum hatására, a kezelt területen, a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását. 

 

 


 

 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Rókus sétány 3/1 (Enger bolt mellett)
Pécs
7624

+36-30/255-6161

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode