Lágy csontkovácsolás, svéd masszázzsal kombinálva!

A lágy csontkovácsolás több tízezer éves ősi gyógymód, mely során nemcsak a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre is hat a szakember.
Az alapvető különbség a kiropraktikától az, hogy bioenergiát is alkalmaz, valamint speciális masszázzsal fellazítja az izmokat, ami lehetővé teszi a fájdalommentes és biztonságos alkalmazást. Nem erőből teszi a helyére a csontokat, hanem megfelelő, speciális fogással lehetőséget ad az ízületnek, hogy a csontok megtalálják a helyüket.
A lágy csontkovácsolás laza ruhában történik. Nem visszatesszük a kimozdult ízületet, hanem a körülötte lévő izom fellazítását követően megfelelő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremtünk arra, hogy az ízület megtalálja a nekirendelt helyét. A kezelés után olyan érzése van a páciensnek, mintha beolajozták volna az ízületeit, sokkal könnyebb a mozgás. Gerincbántalmak kezelésénél a gyógyulási folyamat jelentősen lerövidül. Nagyon hatásos gerincsérv, gerincferdülés kialakulásának megelőzésére is.
A mozgásszegény életmódnak és a folyamatos napi stressznek kitett szervezetnél sokkal könnyebben alakulnak ki azok a kellemetlen és fájdalmas tünetek, melyek megkeseríthetik a mindennapjainkat.
 
A lágy csontkovácsolás hatékony gyógymód lehet:
derékfájás
hátfájás
fejfájás
lumbágó, isiász
kéz és lábzsibbadás
keresztcsont és keresztcsont elmozdulásoknál
Ellenjavallatok:
nem beállított magas vérnyomás
súlyos csontritkulás
akut gyulladás
nyílt seb
sérv
 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Rókus sétány 3/1 (Enger bolt mellett)
Pécs
7624

+36-30/255-6161

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode