Szolárium

 

Hogyan kell szoláriumozni?

 

A kérdés egyszerűnek tűnhet, ennek ellenére mégis sokan nem tudják, hogyan kell szoláriumozni. hogy a lehető leggyorsabban, legszebben barnuljanak le úgy, hogy megőrizzék bőrük egészségét.

Napozni, szoláriumozni egyaránt jó dolog, nem csak a szép barna bőrért, hanem a D-vitamin szükségletének a kielégítésére is.

Ha megtanuljuk, hogyan is kell ezt csinálni, nem csak szépek, divatosak lehetünk, de a szervezetünk, beleértve a bőrünk egészségét is megőrízhetjük hosszú távon!

 

Szoláriumozzunk mértékletesen, egészségesen:

  • a kezdők fokozatosan szoktassák bőrüket

  • csak mértékletesen szolizzunk

  • soha ne égjünk meg

  • védjük anyajegyeinket, szemölcseinket

  • használjunk védőszemüveget

 

Miért egészséges a Csokicső®?

 

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású „választ” a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekező reakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik!


Gyere és barnulj Nálunk!
Várunk mindenkit aki úgy érzi, hogy a nyári barnaság már múlóban van, vagy csak tartani szeretné a jelenlegi színét!

 


 

 

 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Rókus sétány 3/1 (Enger bolt mellett)
Pécs
7624

+36-30/255-6161

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode