Bemutatkozás

 

Egyre szélesebb körben elfogadott az a nézet, hogy az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi-lelki-szellemi egységként, azaz „egészként” harmonikusan működünk. Betegek akkor leszünk, ha ez az egység felborul.

40. születésnapom után megjelentek a napok és az évek… érdekes így megfogalmazni, de ez azt jelentette, hogy eddig igazán nem voltak napok, amik arról szólt volna, hogy „Én vagyok”. Voltak gyerekeim, családom, lakásom-házam, munkahelyem, amiért dolgoznom „kellett”, azaz mindennapra megvoltak a feladatok!

De ezek a feladatteljes napoknak, megvoltak a fizikai-testi-lelki kivetülései, ami egyre inkább nem tetszett.

Ha elkezdi keresni az ember a problémának érzett területeket és abból a kiutat, majd tesz is azért, hogy újra „Én” élettel, minél kevesebb szenvedéssel, eredményesen, örömtelien tudjon élni, akkor hitem szerint, mindenki számára ez a lehetőség megadatik.

A lányom és az én életemben 2014 nyarán sikerült megnyitni egy olyan egészségmegőrző stúdiót, ahol központi helyen lehet az egészség védelme és egyben a gyógyulási lehetőségek elősegítése!

Következménye, hogy minden ember „gyerek és felnőtt” ideális közérzetének megteremtéséről szól.

Mielőbbi viszontlátás reményében, sok szeretettel, figyelemmel és lehetőségek tárával várunk mindenkit!

Kapitányné Györgyi

Megálmodó

Kapitány Andrea

Üzletvezető

 

Kapitány Andrea

Üzletvezető

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Klimó György Utca 21/A
Pécs
7624

+36306430974

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode