Access Facelift®

 

 

A Facelift® kezelés egy csodás léleksimogató élményt ad, azonban utána a külső változások ismételten pozitívan hatnak vissza a lelkünkre. Azt vallom, hogy test és lélek között nincs alá- fölérendeltségi viszony, a kettő egymás mellett tudja megadni számunkra azt a fajta Önmagunkkal való békét, amire valójában mindnyájan vágyunk. A Facelift® energiája belülről kifelé hat, láthatatlanul a lelkünket érintve meg, és a külső változások pedig tovább erősítik a saját magunkról alkotott pozitív képet a belsőnkben.

 

Mivel a Faceliftben® vannak olyan energiák, amelyek a traumákat oldják fel, ha a tested korábban téged ért traumákat is elraktároz, azok feloldódásával, a belső egyensúlyod is helyreállhat, aminek a külső megnyilvánulása a kisimultabb arc lesz. Ítéletmentesség Minél többet használod a Faceliftet®, idővel azt fogod észrevenni, hogy annál kevésbé ítéled meg magad, illetve annál kevésbé hatnak rád mások ítéletei.

 

Nem azért, mert igénytelenebbé válnál, sokkal inkább azért, mert elfogadásba kerülsz Önmagaddal és meglátod a saját szépségedet. A belső szépség és a külső szépség kerül benned összhangba. Kevésbé fogod magad csúnyának, kövérnek vagy ilyen-olyan hibákkal létezőnek látni.

Ezen kívül a Facelift® kezelés hihetetlen hozzájárulás a nőiséged megéléséhez.

Mivel az ítéleteink legnagyobb részét nőként a nőiségünkkel kapcsolatban kapjuk, a Facelift® olyan mélységét tudja megnyitni benned a Nőnek, hogy újra tudsz kapcsolódni a lelked mélyén ott rejlő IGAZI Nővel, aminek köszönhetően egyszerűen ragyogni kezdesz.

A Facelift® az egyik legtáplálóbb Access energia, ami közelebb visz a saját nőiséged elismeréséhez, elfogadásához és kibontakozásához.

Mi az az ítélet, amit igaznak vettél be Önmagadról, magadról, mint Nőről, amivel bántod magadat és aminek a lenyomata az arcodon is megjelenik? Mi az a nézőpont, amihez ragaszkodsz, ami lehet, hogy nem is a tiéd, amihez ha nem ragaszkodnál, kisimulna az életed és a tested is megkönnyebbülne? 

 

Finom érintés.

 

A Facelift® kezelés során a dekoltázstól felfelé, a nyakon és az arcon finom érintésekkel nyitjuk meg és segítjük hozzá a testet az energia befogadására. A kezelés közben a test pihen és a feltöltődés garantált. A kezelés érdekessége, hogy habár jól esik a fizikai érintés, az érintés nélkül is hat. Sőt. Olykor, ha a kezelő keze az arcot érinti, az energia koncentráltabban, kisebb területen hat, viszont ha a kezünket felemeljük és az arc fölé helyezzük, a test az energiát nagyobb területen tudja befogadni.

 


 

 

Kezelő

 

Kapitány Andrea

+36 30 643 0974

Access Consciousness® Bars kezelő, Access Facelift® kezelő, 

Access Mimikri (másolódási minták eltörlése) kezelő, 

Zsírsejtekbe zárt érzelmi traumák oldása kezelő, 

Metamorf alkalmazó

 

 

 

Hozzájárulás Önmagadhoz

8.000 Ft

 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Klimó György Utca 21/A
Pécs
7624

+36306430974

© 2014 Minden jog fenntartva.