Ceragem masszázságy

 

Ceragem massage bed

The Ceragem massage bed is a combination of Far Eastern therapies and the modern technologies of the XXI century. Principle of operation: jade stones are built into the bed and they move up and down along the spine from the atlas all the way down to the sacrum massaging the muscles located around and along the spine. The procedure strengthens these muscles and relocates any displaced vertebrae. As a result, the nerves originating at the bottom of the spine and the artery running along the spine are unpressurized thus the organs associated with these nerves start functioning better and eventually in a normal manner. The body’s self-healing processes are triggered; detoxification begins.

 

CERAGEM ágy egy automatikus termo-akupresszúrás-masszázságy, amely egyesíti azokat a sokoldalú terápiás folyamatokat, amelyek a hagyományos távol-keleti gyógyászati elven alapszik. Úgy mint a masszírozást, valamint a Ceragem-akupresszúrát, és a hő és fény terápiát. Ezek együttes hatásai enyhítik a fájdalom és a stressz által okozott „kimerültség jelenségeit” a testben.

Termo jelentése a készülékben: fény és hő terápiát nyújt, azaz infravörös fény hatásával melegít. A test feszült izomzatát átmelegíti, fokozza bennük a vér- és nyirok keringést, és egyben kellemes relaxáló érzést biztosít. Átmelegíti és ellazítja az izmokat, oldja az izomzat görcsös feszültségét, ez segít, hogy a masszírozással és az akupresszúrával csökkentse a helytelen testtartás által okozott fájdalmakat.

A jáde-köves görgő a gerinc két oldalán az izmokat masszírozza a kiropraktika elvén, majd a görgő 12 pontban megáll, akupresszúrál, pontnyomással masszíroz.

Ahogy a görgő végighalad a hát vonalán a masszírozással és a pontnyomással, szabaddá, lazává teszi az energiacsatornákat, ez által javítja a vér és a Chi=életenergia áramlását. Minden szerv kapcsolatban van az összes többivel és mindegyikük egészsége a többiek jó működésén múlik. Ezt a kapcsolatot az energiapályákon áramló életenergia, a Chi biztosítja. Ha az energia valahol elakad, akkor az egyensúly felborul, ahol az energia feltorlódik, akkor a szervek túlműködnek, ahol hiány keletkezik, ott pedig alul. Mindenfajta betegségünk, tehát az energia hiányából, túláradásából, pangásából, vagy rendellenes áramlásából fakad. Az energiablokkot meg kell szüntetni, ennek egyik összetett terápiás módja a Ceragem ágy használata.

Ez egy 30 perces program, amely elkalauzol a testmelegítő masszázs fantasztikus világába, egyben kellemes, frissítő és fiatalító érzést biztosít.

A terápiák testre gyakorolt hatásai: /terápiák, immunvédelem = a betegség elleni védekező rendszer/

Derék és hát: A Jáde-köves görgő, ahogy végighalad a gerinc két oldalán, a tartóizmokon oldja az izomfeszültséget, egyenesíti a gerincet, fellazítja a csigolyák mellett kilépő idegszálakat, megszünteti a testmozgás hiánya, és a rossz tartás okozta derék és hátfájdalmakat, az idegszálakon keresztül javítja a belső szerveink működését.

Nyak: A görgő a nyaki-akupresszúrás pontokon keresztül enyhíti a merev nyaki fájdalmakat, hat a fejfájás, szédülés, hallás, látás, arcüregi gyulladások problémáira.

Has-tájék: A hő és fény terápiával való hasi kezelés enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket, rendezi az emésztést és a „nagy has” problémáit.

Lábak: Az infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy különböző megterhelés okozta fájdalmakat.

A Ceragem ágy 30 perces programjával az egész testre, tetőtől talpig, és minden egyes szervre sejt szinten hatunk az együtthatós terápiás módszerével.

A készülék akár mindennapos használatával törődünk magunkkal, számunkra tetsző formában, és megspóroljuk, hogy mások foglalkozzanak velünk, nem tetsző formában. Minél többszöri használattal, megfiatalítjuk a testet, rugalmassá tesszük az izmokat, a nyúlásra képes izom fájdalommentes, ezáltal örömmel éljük a mindennapjainkat.

A masszírozó ágy lehetőséget biztosít azon vendégeknek, akik nem kedvelik a testi érintkezést, illetve szeretnék megőrizni intimitásukat.

Alternatívát jelenthet a Ceragem ágy azoknak is, akik a kézi masszírozáshoz elengedhetetlen olajokat, illetve masszázs krémeket nehezen viselik testükön, hiszen a masszázs ágy saját ruhában használható. Ugyanakkor tökéletesen kiegészítheti a kézi masszírozást a termoterápiás ágy által nyújtott gerinc mentén lévő izmok lazítása, illetve a gerinc nyújtása, ami egyrészt megkönnyíti a kézi masszőr munkáját, másrészt biztosítja a vendégek teljes ellazulását.


 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Klimó György Utca 21/A
Pécs
7624

+36306430974

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode