Orosz tradicionális energiagyógyászat

 
Az orosz gyógyászat - a fizikai világunkat átható energiák szintjén, de mondhatnánk úgy is, hogy a lélek szintjén történik. Elménkkel gyakran nem értjük, miként megy végbe a gyógyulás, de szellemünk és lelkünk – igen. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja.

Hogy hogyan is történik mindez?

Mint minden a világon, az emberi test is energiák összességéből áll. Ez számos holisztikus gyógymód kiindulási pontját jelenti. A mentális gyógyítás, vagy szellemgyógyászat az alapja az orosz gyógyításnak is, amikor a beavatkozás az emberi test legközvetlenebb energiasíkján – az éteri burokban történik. A test gyógyításán felül ide sorolható még a tudat „átprogramozása” is, ami segít visszaállítani az embert az eredeti harmónia ősállapotába. A fogantatás pillanatában „megszületett” ideakép még egészséges és tökéletes, és mint információ megmaradt az Egységes Közös Tudatban. Különböző tudati eljárásokkal ez az azonosulás visszahozható, és a sejtszintű emlékezés elindítja a regenerálódást a szervezetben – fizikai beavatkozás nélkül, a teremtő erő segítségével.
 
Az információ-gyógyítással felül lehet írni azokat a mentális berögződéseket, viselkedési és érzelmi reflexeket, melyek az egyént meghatározó sajátosságokká váltak, beépültek a személyiségbe és állandó jelenlétük zavaró, feszült és disszonens érzelmekké alakultak. A rögzült sérelmekből fakadó érzelmi kiszolgáltatottságot segít kiegyensúlyozni, harmonikusabbá tenni. Következésképp könnyebb megtartani a szervezet egészséges állapotát, a magasabb mentális rezgések meggátolják az alacsonyabb rezgésű betegségek, kórok hozzáférését, szervezetbe jutását.

A mentális gyógyítás pedig elvégzi a test éteri megfelelőjében a korrekciót, energiával és pozitív rezgésekkel tölti fel sejtszinten az egész immunrendszert. Ezen az alapon minden gyógyítható és kezelhető. Az állandóan visszatérő gyulladásos, vírusos vagy bakteriális megbetegedések gyógyítása, az energia egyensúly helyreállítása, a szervek és szervcsoportok energiával való feltöltése, tumorok, ciszták eltűntetése, gerinc korrekció, csigolyák helyreigazítása.

Rendkívül fontos a  - távgyógyítás ellenére - a páciens aktív részvétele a kezelésben. A tudatosítás, a hit és a befogadás elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyógyulni vágyó részére is érezhető, megélt gyógyulássá váljon az eredmény.

 A szellemgyógyászat nem minden esetben pótolja a tényleges orvosi beavatkozást. Sok esetben megelőzésként, vagy kezdődő stádiumban elegendő, de van úgy, hogy kiegészítő kezelésként alkalmazható. Komolyabb megbetegedéseknél elengedhetetlen az orvosi konzultáció. Sok esetben nem mutatható ki semmilyen betegség, az ember mégis betegnek érzi magát és a fájdalmas tünetek megmaradnak. Ebben a helyzetben majdnem mindig – a káros lelki áramlatok következtében – a szervezetben beállt energia-egyensúly borulásáról beszélhetünk. A mentális gyógyítás itt minden esetben megoldás lehet.
 
 

 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Klimó György Utca 21/A
Pécs
7624

+36306430974

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode