8D NLS Biorezonanciás állapotfelmérés

Szeretné tudni, hogy milyen állapotban van a szervezete, és egészségesek-e a főbb szervei? Meg akarja előzni az esetleges betegségeket? Ha igen, elég egy viszonylag egyszerű szűrővizsgálatnak alávetnie magát, ahol 12 nagy szervet vizsgálunk, több mint négyezerféle betegséget tudunk kimutatni, az eljárás átfogó, gyors, fájdalommentes és azonnali eredményt ad.

 

 

Az NLS rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert világszerte. Még azokban a ritka esetekben is, amikor meglehetősen tipikus a klinikai kép, az NLS diangosztika segítségével további hasznos információkat lehet nyerni az adott állapotról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről. A módszer gyakran elsődleges jelentésű a helyes diagnózis felállítása szempontjából, következésképpen lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását. 35 éven keresztül folytatott kutatások bebizonyították, hogy egyes szerveknek, szöveteknek és sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzői vannak. Kísérleti úton igazolták, hogy ezek a bioelektromos jellemzők, rezgések, gyorsan és mélyrehatóan megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen elváltozási folyamat kezdődik, illetve megy végbe. Az elektromágneses mezők és az elektronok egyaránt energiát, információt és töltést hordoznak, az elektromágneses mezők tartják fenn a szövetek normál fiziológiai állapotát, azaz a fizikai egyensúlyt.

 
12 nagy szervet vizsgál: tüdő, lép, szív, vese, szívburok, máj, vastagbél, gyomor, vékonybél, húgyhólyag, hármas melegítő, epehólyag. Teljesen analizálja a mirigyeket, sejteket, 4352-féle betegséget képes kimutatni, a szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri. A módszer nagy előnye, hogy más ismert eljásárokhoz képes sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni. Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak, értékeli a mikroflóra biológiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenlétét, non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról, elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot, észleli és kimutatja az allergéneket. A különféle toxinok, táplálkozási, gyógyszerekből száramzó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyezőanyagok spektrumjait ugyancsak tartalmazza. 
 
Lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, személyre szóló leghatékonyabb elektronikus, illetve "információs gyógyszer", vagyis a spekronozóda kiválasztására, illetve elkészítésére a készülék magneto-optikai kamrás egységében. Elvégezhető bármilyen probléma frekvenciakorrekciós kezelése személyre szabott módon, ugyanakkor automatizálva. A biofizikai állapotfelmérés és kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, és a kezelőorvos által elrendelt terápiát. A vizsgálat kb. 1-1,5 órát vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető. Azonnal értékelhető eredményt ad, diagnosztikai pontossága közel 92%-os. 
 
 

Elérhetőség

Elixír Stúdió
Klimó György Utca 21/A
Pécs
7624

+36306430974

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode